De mooiste galajurken voor elke gelegenheid

Dit zijn de mooiste galajurken voor jouw figuur

Ben je op zoek naar galajurken voor elke gelegenheid? En zoek je een galajurk die het beste bij jouw figuur past? Met al die vele feestjes die eraan zitten te komen, wil je er natuurlijk op je best uitzien. In dat geval zit je hier goed. Wij zochten uit welke galajurken het beste bij verschillende lichaamsvormen passen. Bekijk welke lichaamsvorm jij hebt en zoek de best passende galajurk uit.

Peer

Heb je een peerfiguur? Dan kun je er het beste voor zorgen dat jouw galajurk geen zakken aan de zijkant heeft. Deze zorgen namelijk voor een verkeerd accent. Wat je wel wilt, is de focus op je mooie taille leggen. Draag jurken met een riempje of band en zorg ervoor dat het rokgedeelte iets losser zit. Ga voor een galajurk met een strakke top en een los rokgedeelte, zodat jouw figuur het beste uit zal komen. Geloof ons, je zal ongetwijfeld de show stelen.

Zandloper

Lijkt jouw figuur op een zandloper? Dan is de beste galajurk een jurk die het accent op ieder deel van jouw lichaam legt. Hierbij mag alles gezien worden. Kies bijvoorbeeld voor wikkel jurken met een mooie v-hals of ga voor een strakke off shoulder jurk. Jouw figuur mag zeker gezien worden, dus durf hem ook te laten zien.

Appel

Heb je het figuur van een appel, dan heb je wat rondere vormen. Daarom raden we je om op zoek te gaan naar een galajurk met een mooie halslijn. Vergeet ook niet de juiste schoenen te kiezen. Maak je de keuze voor een paar elegante hakken, dan zullen jouw benen net even wat mooier naar voren komen. Kies niet voor een jurk met een vollere rok of een a-lijn jurk.

Potlood

Heb je het figuur van een potlood, dan ben je erg lang en slank. Wellicht vind je het daardoor lastig om de juiste galajurk te vinden, omdat je niet zo goed weet wat je precies moet benadrukken. Wij raden je aan op zoek te gaan naar jurken met een band in de taille. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw rechte, lange figuur ietwat zal veranderen. Zo zorgt de horizontale lijn ervoor dat je lichaam minder lang oogt. De band in de taille maakt dat je net net wat meer vormen lijkt te hebben.

Bokaal

Lijkt jouw figuur meer op een bokaal, dan kun je dit ook wel vergelijken met een wijnglas. Dit betekent dat jouw bovenlichaam voller en ronder is en je onderlichaam slanker is. Vaak heb je ook nog vrij dunne benen. Kies daarom voor een galajurk met een diepe v-hals, waardoor je borsten wat kleiner lijken. Zorg er ook voor dat jouw galajurk net boven de knie valt, zodat jouw mooie lange benen goed te zien zijn.

Weet jij welk figuur jij hebt? Ga dan op zoek naar de galajurk die het beste bij jouw figuur past en bekijk eens diverse specialistische webshops. Zoek je leuke kerstjurken voor de feestdagen? Daar kan Modetijd je natuurlijk ook bij helpen.

recente blog artikelen.

De soorten glitterjurken

-
Glitterjurken zijn helemaal in, maar welke soorten glitterjurken zijn er eigenlijk? Lees meer in dit artikel.
Mode inspiratie

Creëer de biker look: biker jacks en biker boots

-
Wil jij een echte biker look? Biker jacks en biker boots zijn immens populair. Er zijn diverse manieren om....
Modetips

Contact

Wil je een blog artikel op Modetijd laten plaatsen? Modetijd is onderdeel van SEO², een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Modetijd? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de SEO² website.