Mode inspiratie

Onze eigen stijl is iets dat door de jaren heen veranderd en ontwikkeld. Als je terugdenkt aan je jongere zelf, is de kans groot dat je kledingstijl volledig is veranderd. Waar halen wij deze inspiratie vandaan? En hoe vind je nieuwe inspiratiebronnen? Modetijd helpt je hier graag bij.

home page categorie mode trends 01

Laat je inspireren met mode-inspiratie

Een garderobe begint met een aantal betrouwbare items: een iconische ‘little black dress’, een spijkerbroek die perfect past, een klassieke blazer, simpele T-shirts en topjes, en een leren jas of spijkerjas. Investeren in een handvol goede basics is de sleutel tot een goed geheel.

Vervolgens is het aan jou om je eigen stijl te ontwikkelen. Onthoud wel: een eigen stijl vinden is een experiment en kan soms wel jaren duren. Speel met verschillende kleuren en vormen om te ontdekken wat bij jouw lichaam en persoonlijkheid past. 

Door te beginnen met goede basics, kun je daarna je stijl verder ontwikkelen. Zo kun je bij een spijkerbroek en T-shirt ook biker jacks en biker boots toevoegen. Dit is een stoere look, die ook nog tijdloos is.

Modetijd assisteert je graag in het experiment van je eigen stijl. Ontdek onze blog artikelen over mode-inspiratie en wie weet vind jij zo je eigen stijl!

Onze blog artikelen

mode-inspiratie

De soorten glitterjurken

-
Glitterjurken zijn helemaal in, maar welke soorten glitterjurken zijn er eigenlijk? Lees meer in dit artikel.
Mode inspiratie

De tofste oversized looks

-
Ben je op zoek naar de tofste oversized looks? Waarschijnlijk koop je het liefst kleding in je eigen maat, omdat je wilt dat alles goed...
Mode inspiratie

Kerstjurken voor de feestdagen: creëer jouw look!

-
Wil jij een prachtige look voor de feestdagen creëren met de mooiste kerstjurken? De feestdagen...
Mode inspiratie

De leukste shirts en blouses voor een minimalistische look

-
Wil jij een minimalistische look creëren met shirts en blouses? Wij vertellen je in welke stukken...
Mode inspiratie

Contact

Wil je een blog artikel op Modetijd laten plaatsen? Modetijd is onderdeel van SEO², een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Modetijd? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de SEO² website.